Maarten Hillenaar, voormalig Rijks-CIO

Maarten Hillenaar was tot en met 31 december 2013 cio bij het Rijk. Hillenaar trekt in ieder geval het eerste kwartaal van 2014 uit om zich te beraden op zijn toekomst in de ict. Voor Computable zit hij in de jury die voordrachten voor een nominatie van de Computable Awards beoordeelt.

Maarten Hillenaar (1958) werkte voordat hij Rijks-cio werd bij Het Expertise Centrum, PinkRoccade en de Vereniging van Nederlandse Gemeenten. ‘Ik was vijf jaar Rijks-cio en dat was een boeiende en intensieve periode. Nu is het tijd de focus even te verleggen en te zien wat er allemaal in de ict-wereld gebeurt. In Nederland kan ik dat niet beter doen door zicht te krijgen op alle projecten, bedrijven, diensten en mensen waar de ict-community bijzonder belang aan hecht. Als jurylid van de Computable Awards 2014 zie ik die nu voorbij komen. Dat is handig, leuk en inspirerend.’

Jury

De jury voor de Computable Awards bestaat naast Maarten Hillenaar uit Jeroen Aris (Heineken), Fred Bons (Ordina), Sander Hulsman (hoofdredacteur Computable) en Bernard Vuijk (Projects for Professionals).

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-01-14T10:00:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.