Computable Awards 2014

Roel Nikkessen en Daan de La Parra (OGD ict-diensten)

Genomineerd voor CEO van het jaar

Bernard Vuijk

Jurylid Bernard Vuijk licht de nominatie toe.

OGD ict-diensten startte vijfentwintig jaar geleden en is inmiddels uitgegroeid tot een gerenommeerde ict-dienstverlener met achthonderd techneuten. Het bedrijf staat onder de bezielende leiding van het ceo-duo Roel Nikkessen en Daan de La Parra. Zij maken zich sterk voor de perfecte werkplek, een hulpvaardige servicedesk en de meest stabiele infrastructuur. In het jaarlijkse Giarte-onderzoek kregen ze op het gebied van uitbesteding een aanbevelingsscore van maar liefst 97 procent.

Volgens de jury is de kracht van het bedrijf dat het bij de essentie van ict-dienstverlening blijft door slimme, enthousiaste mensen flexibel in te zetten en problemen op te lossen. 'OGD gaat niet mee in een wereld waar het soms om uiterlijk vertoon, maatpakken en lease-auto's lijkt te draaien.'

Juryoordeel

Nikkessen en de La Parra zijn ceo’s met visie en lef. De jury is van oordeel dat de informele bedrijfscultuur heeft bijgedragen aan het succes van het bedrijf. 'Het pakken en met name het geven van kansen maakt dit tot een bijzonder inspirerend bedrijf. Nikkessen en De La Parra zijn ondernemers pur sang en leveren goede projecten. Mede dankzij hun bezieling is OGD uitgegroeid tot één van de snelst groeiende en financieel meest stabiele ict-bedrijven van Nederland.

Terug naar het overzicht.

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-05-30T16:18:00.000Z Bernard Vuijk
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.