Managed hosting door True

Roel Nikkessen en Daan de La Parra (OGD ict-diensten)

Computable Awards 2014

Genomineerd voor CEO van het jaar

 

Bernard Vuijk

Jurylid Bernard Vuijk licht de nominatie toe.

OGD ict-diensten startte vijfentwintig jaar geleden en is inmiddels uitgegroeid tot een gerenommeerde ict-dienstverlener met achthonderd techneuten. Het bedrijf staat onder de bezielende leiding van het ceo-duo Roel Nikkessen en Daan de La Parra. Zij maken zich sterk voor de perfecte werkplek, een hulpvaardige servicedesk en de meest stabiele infrastructuur. In het jaarlijkse Giarte-onderzoek kregen ze op het gebied van uitbesteding een aanbevelingsscore van maar liefst 97 procent.

Volgens de jury is de kracht van het bedrijf dat het bij de essentie van ict-dienstverlening blijft door slimme, enthousiaste mensen flexibel in te zetten en problemen op te lossen. 'OGD gaat niet mee in een wereld waar het soms om uiterlijk vertoon, maatpakken en lease-auto's lijkt te draaien.'

Juryoordeel

Nikkessen en de La Parra zijn ceo’s met visie en lef. De jury is van oordeel dat de informele bedrijfscultuur heeft bijgedragen aan het succes van het bedrijf. 'Het pakken en met name het geven van kansen maakt dit tot een bijzonder inspirerend bedrijf. Nikkessen en De La Parra zijn ondernemers pur sang en leveren goede projecten. Mede dankzij hun bezieling is OGD uitgegroeid tot één van de snelst groeiende en financieel meest stabiele ict-bedrijven van Nederland.

Terug naar het overzicht.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5102759). © Jaarbeurs IT Media.

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×