Computable Awards 2015

VASCO

Genomineerd voor Securityleverancier van het jaar

Jeroen Aris

Jurylid Jeroen Aris licht de nominatie toe

E-Zorg beheert het grootste zorgnetwerk van Nederland. De organisatie biedt zorgverleners een platform en netwerkinfrastructuur om informatie uit te wisselen. Vasco heeft met de DIGIPASS-technologie een beveiliging gerealiseerd die is gebaseerd op een sterke twee-factor authenticatie.

Het E-Zorg netwerk is een besloten netwerkomgeving die fysiek gescheiden is van het openbare internet. 85 procent van de huisartsen en nagenoeg alle apothekers zijn op het besloten E-Zorg netwerk aangesloten.Hoewel een besloten, fysiek van het openbare internet gescheiden netwerkomgeving een grote mate van beveiliging garandeert, waren er toch praktische bezwaren. Huisartsen en apothekers wilden medische gegevens kunnen raadplegen vanaf werkstations die niet in het besloten netwerk opgenomen waren. Zeker in onverwachte situaties, zoals ongevallen en plotselinge ziekte, kan het cruciaal zijn dat een arts of apotheker inzage moet hebben in de medische gegevens van een patiënt.

Vasco heeft met de DIGIPASS-technologie een beveiliging gerealiseerd die is gebaseerd op een sterke twee-factor authenticatie. Hiermee kunnen artsen op een veilige wijze toegang krijgen tot het netwerk. Dat deze oplossing succesvol in een behoefte voorzag heeft E-Zorg gezien in de sterke toename in het aantal aanvragen.

Juryoordeel

E-Zorg biedt een belangrijke infrastructuur voor de zorgverleners in Nederland. Het op een veilige manier beschikbaar zijn van medische gegevens kan cruciaal zijn. De jury is van mening dat Vasco met Digipass hiervoor een succesvolle oplossing heeft geboden. Dit wordt bevestigd door de grote toename van de vraag door artsen en apothekers. De jury vindt dit een nominatie waard in de categorie 'beste securityleverancier van het jaar'.

Stemmen

Op 3 november 2015 tijdens de jubileumeditie van de Computable Awards wordt bekend wie er naar huis gaan met de awards. U kunt nu stemmen op uw favoriet binnen elke categorie.

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-05-29T11:02:00.000Z Jeroen Aris