Computable Awards 2015

Juryrapport: Digitaal dossier Witlox Van den Boomen

Genomineerd voor ICT-project van het jaar binnen het MKB

Dit artikel delen:
Sander Hulsman

Jurylid Sander Hulsman licht de nominatie toe.

Witlox Van den Boomen is een sterke multidisciplinaire adviesorganisatie en adviseert over de volle breedte op het gebied van accountancy, fiscale, juridische en hr-vraagstukken. Het bedrijf heeft een volledig digitaal dossier geïmplementeerd op basis van Microsoft Sharepoint en Dynamics CRM. Er is hierbij gekozen voor de eConnect@Work-oplossing van ETTU, aangevuld met Dynamics CRM en Assistance PSA van Ctac. Doel is om de klant efficiënter te kunnen bedienen, maar ook wil de adviesorganisatie adequaat kennis en advies ontsluiten.

De nieuwe oplossing biedt de organisatie een·up-to-date crm-systeem, een modern documentmanagementsysteem, een online klantportaa, een time/billing-module, een·online boekhoudpakket en·geavanceerd debiteurenbeheer Belangrijke voorwaarde hierbij was dat medewerkers anyplace, anytime (klant)informatie konden raadplegen en dat multidisciplinair samenwerken mogelijk was. Door de complexiteit van de gerealiseerde koppelingen en de nieuwste producten van Microsoft, heeft Witlox Van den Boomen de stap naar een public cloud overgeslagen en wordt er gebruik gemaakt van een private cloud-omgeving waarin alle applicaties zijn onder gebracht. Zo houdt de adviesorganisatie zelf de controle over de eigen gegevens.

Juryoordeel

Kiezen voor standaardoplossingen op het Microsoft-platform hebben ervoor gezorgd dat Witlox Van den Boomen niet onnodig hoge kosten maakt aan niet bewezen maatwerk. Het is een slimme keuze om de workflow aan te laten sluiten op de Microsoft Office-omgeving die de medewerkers al gewend waren. De acceptatiegraad wordt zodoende verhoogd, terwijl vernieuwing ervoor zorgt dat er efficiënter kan worden gewerkt. Het is daarom een terechte genomineerde in de categorie ICT-project van het jaar in het MKB.

Stemmen

Op 3 november 2015 tijdens de jubileumeditie van de Computable Awards wordt bekend wie er naar huis gaan met de awards. U kunt nu stemmen op uw favoriet binnen elke categorie.

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-06-01T16:14:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.