Computable Awards 2015

Inrichting telefonieomgeving

Genomineerd voor Partnerproject van het jaar

Het Oogziekenhuis Rotterdam, Zetacom, Mitel en Strict Consultancy zijn genomineerd voor de Computable Award partnerproject van het jaar. Het Oogziekenhuis Rotterdam heeft met behulp van Strict gekozen voor Zetacom om de telefonieomgeving te vervangen door de Mitel-omgeving.

Het Oogziekenhuis Rotterdam vervangt de verouderde telefonieomgeving. Hiervoor is opnieuw gekozen voor een telefonieomgeving van systeemintegrator Zetacom. Voor de ruim vijfhonderd gebruikers worden naast de vaste bureautoestellen ook unified communications clients op de werkplek ingericht. De Mitel-telefonieomgeving is optimaal voorbereid op een toekomstige gsm-integratie. Op dit moment maakt al ruim 25 procent van de ziekenhuizen gebruik van een oplossing van Zetacom.

Met de inrichting van de telefonieomgeving wordt een verouderde omgeving vervangen, de gebruiksvriendelijkheid geoptimaliseerd en de bereikbaarheid vergroot. Via unified communications zijn gebruikers in staat om bijvoorbeeld hun vaste telefoon en mobiel te integreren, hebben zij toegang tot uitgebreide aanwezigheidsinformatie van collega’s en een geavanceerde voicemail voorziening die is geïntegreerd met de e-mailomgeving. Daarnaast wordt er voor 25 medewerkers een contact center-omgeving ingericht die ervoor zorgt dat een oproep zo snel mogelijk bij de juiste medewerker kan worden afgeleverd. 

Redactieoordeel

Het Oogziekenhuis Rotterdam is tevreden met de geboden bereikbaarheidsoplossing van Zetacom. Ze hebben voor de integrator gekozen op basis van een zorgvuldige selectie en beoordelingstraject, dat door adviesbureau Strict werd begeleid. Zo heeft Zetacom in de afgelopen jaren kennis en expertise opgedaan bij de andere ziekenhuizen. Dit wordt ingezet om Het Oogziekenhuis verder te helpen in het verbeteren van de telefonische bereikbaarheid op korte en lange termijn.

Stemmen

De redactie van Computable heeft tien partnerprojecten genomineerd voor de Computable Awards 2015. Dit is de enige redactionele prijs die tijdens deze gala-avond wordt uitgereikt en is vooral bedoeld om bedrijven en projecten in het zonnetje te zetten die geen nominatie voor de Computable Awards 2015 in de wacht hebben gesleept. De selectie is tot stand gekomen op basis van eerdere voordracht voor de awards, praktijkverhalen op Computable.nl en ontvangen persberichten. De markt mag door middel van de poll bij de redactie van Computable aangeven wie er zou moeten winnen.

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-07-09T10:02:00.000Z


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.