Quiver

Nederlandse start-up van het jaar

Quiver is een start-up die documenten, afbeeldingen en video’s beveiligt. Dankzij de toepassing van het bedrijf wordt de controle over documenten teruggegeven aan de eigenaar. De zender bepaalt door wie, op welke locatie en op welk moment een document, afbeelding of video kan worden geopend, zonder daarbij de gebruiksvriendelijkheid uit het oog te verliezen.

Quiver is inmiddels gegroeid naar ongeveer 25 medewerkers en heeft banken en mediapartijen als klanten. Daarbij zijn er verschillende features beschikbaar in een makkelijk werkende app. Het gaat dan om bijvoorbeeld het beperken van de locatie waarop de data zichtbaar is, disablen van edit-functie en disablen van (re)sharen van informatie).

Juryoordeel

In een wereld waar privacy steeds meer wordt geschaad en daardoor een belangrijk thema is, biedt Quiver een oplossing om beter controle te houden over data en foto’s. De jury in de categorie Nederlandse start-up van het jaar bij de Computable Awards 2016 is van mening dat dit concept veel potentie heeft voor bedrijven én consumenten. Na een nominatie vorig jaar is Quiver in 2016 opnieuw terecht genomineerd.

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-05-10T12:24:00.000Z Korik Alons


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.