Dell

Hardwareleverancier van het jaar

Dell

Dell scoort bij de Computable Awards 2016 een nominatie als hardwareleverancier voor twee zaken die bij de algemene jury opvielen. Zo heeft het, in samenwerking met Google, een nieuwe zakelijke Chromebook geïntroduceerd. Ook het feit dat Dell door de provincie Zeeland is geselecteerd als hoofd-hardwareleverancier bekoorde de jury.

De nieuwe zakelijke Chromebook biedt bedrijven de keuze uit Intel Celeron-, Core i3- en i5-processors. Het systeem bevat verder tot 8 GB aan systeemgeheugen en heeft een batterij met een werkduur van twaalf uur. De notebook is ontwikkeld met het oog op de moderne mobiele werk- en levensstijl. Door beheer- en beveiligingssoftware en diverse applicaties past het systeem goed in elke zakelijke ict-omgeving.

Dell is door de provincie Zeeland benoemd als hoofdleverancier van de hardware. Dell levert vier jaar lang het hele portfolio van clients tot datacenter-oplossingen. De provincie Zeeland werkte al vier jaar samen met Dell. De provincie heeft binnen de aanbesteding onder andere Dell-servers gecombineerd met Microsoft-software om het datacenter te virtualiseren. Zo draait er op Dell Poweredge servers met Intel Xeon processors Windows Server 2012 met Hyper-V software. Daarnaast heeft de provincie geanalyseerd welke client-hardware voor welke werknemers het meest geschikt is om de krachtige datacenter-diensten optimaal te kunnen gebruiken. Op basis van die analyse zijn de werknemers uitgerust met verschillende Dell-hardware.

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-05-31T08:09:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.