HP Inc.

Hardwareleverancier van het jaar

HP Inc. mag volgens de algemene jury van de Computable Awards 2016 niet ontbreken in de categorie Hardwareleverancier van het jaar. Vooral de voordracht met de introductie van HP Elite x3 werd hoog beoordeeld, maar ook voor meerdere andere productintroducties en aangekondigde lanceringen was de jury gevoelig.

HP Elite x3 is een nieuw platform voor de moderne, mobiele manier van werken, waarbij productiviteit en flexibiliteit centraal staan. Het vormt het middelpunt van het nieuwe mobiele ecosysteem van HP dat vanuit één device een brug slaat tussen phablet, laptop en desktopgebruik. Dankzij HP Workspace-virtualisatietechnologie kunnen gebruikers alle volledige Windows 10-programma’s gebruiken.

Vanuit HP Inc. werd de jury ook gewezen op enkele andere introducties en lanceringen die nog moeten gaan plaatsvinden. Zo worden de introductie van de Spectre X360, de nieuwe PageWide-inkjetprinters, de nieuwe Laserjet-lijn en de HP Sprout 3D-computer benoemd. Ook gaat HP met zijn 3D Printing-systeem komen. De huidige verwachting is dat dit voor de zomer van 2016 gebeurt.

De indiender van de voordracht is duidelijk over de rol van HP Inc. als hardwareleverancier. ‘HP is al sinds jaar en dag actief in de markt voor computing en printing. De grootste pc-leverancier in Nederland en marktleider in printing in diverse sectoren heeft een historie van innovatie en productlaunches. Al met al is er naar mijn weten geen bedrijf zoals HP Inc. dat zo breed en zo impactvol laat zien dat we sinds jaren weer echt voorop lopen. Sinds de HP-splitsing zijn we weer terug waar we horen met HP Inc.’

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-05-31T08:12:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.