Samsung

Hardwareleverancier van het jaar

Democentrum

Het ‘Executive Briefing Center’ van Samsung in Delft heeft het eerste jaar meer dan tienduizend bezoekers over de vloer gehad. Samsung laat er zijn nieuwe oplossingen voor de zakelijke markt zien. De ict-oplossingen worden gepresenteerd in een gesimuleerde live-omgeving zoals een vergaderruimte, winkelruimte, klaslokaal, bank, hotelkamer en een onderzoeksruimte van een ziekenhuis. De algemene jury van de Computable Awards 2016 is hier zeer gecharmeerd van en beloont Samsung met een nominatie in de categorie Hardwareleverancier van het jaar.

Gemiddeld komen er per maand zo’n duizend bezoekers in het Executive Briefing Center van Samsung langs. Bezoekers willen weten wat de voor- en nadelen zijn van nieuwe technologie, zoals big data en internet of things (IoT). De mogelijkheden ervan worden in het democentrum getoond. Er is bijvoorbeeld een schoollokaal met oplossingen voor e-learning ingericht in samenwerking met Noordhoff.

Naast het onderwijs toont Samsung in het democentrum nieuwe mogelijkheden op onder meer het gebied van werkplekken, de zorg, de detailhandel, de financiën en de reiswereld. Op basis van wat er onder klanten aan ict-vraagstukken leeft, wordt nagedacht over nieuwe oplossingen. Ook vinden er regelmatig sessies plaats met het hoofdkantoor in Zuid-Korea over welke innovaties getoond kunnen worden aan klanten.

Een andere voordracht van Samsung die het goed bij de jury van de Computable Awards 2016 deed was de Samsung Pay-technologie. Die technologie imiteert het afrekenen met een betaalkaart waardoor winkeliers hun bestaande apparatuur kunnen blijven gebruiken. De technologie van Samsung werkt bij alle betaalapparaten.

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-05-31T08:23:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.