Toshiba Information Systems

Hardwareleverancier van het jaar

Toshiba Information Systems Benelux heeft zijn Satellite Pro-lijn uitgebreid met drie nieuwe modellen: de A30-C, de A40-C en de R40-C. Deze laptops, die specifiek gericht zijn op gebruik in het onderwijs en het midden- en kleinbedrijf, verhogen de productiviteit en efficiency, in de klas, op kantoor en onderweg. Een nominatie waard als hardwareleverancier, vindt de algemene jury van de Computable Awards 2016.

De nieuwe Satellite Pro’s zijn speciaal ontworpen voor het bedrijfsleven: van het lichtgewicht design tot het brede scala aan beschikbare configuraties en functies. Alle modellen zijn voorzien van de zesde generatie Intel Core-processors, om een optimale mix van prestaties en batterijlevensduur te garanderen, tezamen met de nieuwste draadloze docking- en displaytechnologie.

De nieuwe line-up is een belangrijk onderdeel van de ‘Make IT work’-campagne van Toshiba. Binnen deze campagne valt het volledige, zeer brede, zakelijke productportfolio van Toshiba met als doel om deze efficiencyverhogende technologieën te implementeren zonder afbreuk te doen aan de veiligheid en betrouwbaarheid, met slimmere en effectievere it-strategieën als gevolg. Met deze zakelijke oplossingen, gecombineerd met advies en ondersteuning, laat Toshiba zien dat het optimaal is toegerust om tegemoet te komen aan de steeds hogere eisen van partners en klanten, van mkb tot het mid-size en corporate segment.

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-05-31T08:27:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.