New Monday

Werving- en selectiebureau van het jaar in ICT

New Monday is volgens de voordrager al jarenlang een heel betrouwbaar en solide werving- en selectiebureau. ‘Het bedrijf is het tegenovergestelde van een cv-schuiver. Het is een bureau dat altijd vanuit een opdracht werkt; een intake houdt, het netwerk van potentiële kandidaten in kaart brengt en daarna de beste it-professionals selecteert.’ De algemene jury van de Computable Awards 2016 waardeert zulke lovende woorden met een nominatie in de categorie Werving- en selectiebureau van het jaar in ICT.

Het vertrouwen wat New Monday krijgt van zijn opdrachtgevers laat zich volgens de voordrager kennen in exclusiviteit van de aanvragen en de vergaande samenwerking. New Monday heeft een hoog plaatsingsratio en de beleving van kandidaten is ook erg positief.

Dat blijkt ook wel uit de verschillende referenties op de website van New Monday. ‘New Monday heeft snel heel lastig te vervullen vacatures voor Corio weten in te vullen’, zegt Niels van Woudenberg, cio en hoofd informatiemanagement bij Corio. ‘Voorgestelde kandidaten zijn altijd sterk, zowel inhoudelijk als qua persoonlijkheid.’ Satish Kanhai, testcoördinator bij Rabobank International, beaamt dit. ‘Op zoek naar een nieuwe baan kwam ik een vacature tegen via New Monday. Wat mij erg opvalt is nadat ik mijn cv had opgestuurd, zij niet alleen gelijk enthousiast waren, maar ook mij een hele goede kans gaven. Zij kregen gelijk. New Monday is een zeer deskundig bedrijf in hun vakgebied. Ik zou iemand anders zeker doorverwijzen naar New Monday.’

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-06-09T08:53:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.