IT-PA creëert met ICT Accelerator snelle innovatie

Genomineerd als MKB-project

Minne van der Sluis

Jurylid Minne van der Sluis

IT-PA is in staat om met een relatief klein team snel te innoveren op het gebied van it performance management. Daarmee is het een perfect voorbeeld van hoe kleinere bedrijven, gebruikmakend van geavanceerde veelal cloud-based platformen, zeer snel kunnen innoveren en daarmee voorop kunnen blijven lopen op hun terrein. En dat dan ook nog met een globale uitstraling. Reden te meer voor de jury van de Computable Awards 2017 om IT-PA met zijn ICT Accelerator te nomineren in de categorie ICT-project van het jaar in het MKB.

Verregaande digitalisering en het benutten van geavanceerde cloud-based platformen stellen het mkb in staat om op globale schaal te opereren. Het mkb heeft de naam traditioneler te zijn, maar als ze ‘er voor gaan’, dan kunnen ze een stuk sneller bewegen dan het grootbedrijf. En vanwege de aantallen, en startups daarbij die met een schone lei kunnen beginnen, zijn er meer dan genoeg ondernemingen die in de innovatieve frontlinie staan. IT-PA is hier een schoolvoorbeeld van.

In een samenspel van machine learning, advanced analytics en cognitieve software worden problemen in complexe en IoT-gebaseerde gedistribueerde systemen proactief geanalyseerd en vervolgens voorkomen. Uit de welhaast ontelbaar mogelijke combinaties van problemen, oorzaken en gevolgen worden relevante diagnoses, analyses en oplossingen afgeleid. Dit heeft IT-PA gedaan in een grote haven, voor meerdere ziekenhuizen, bij de bagageafhandeling op meerdere vliegvelden en voor één van de grootste elektriciteitsbedrijven wereldwijd.

Juryoordeel

De jury van de Computable Awards 2017 erkent de complexiteit, toegevoegde waarde en originaliteit van hetgeen IT-PA levert. Het feit dat menig gerenommeerd merk uit de Fortune 500 met IT-PA in zee gaat, geeft aan welke unieke positie het bedrijf inneemt. Al met al een terechte genomineerde in de categorie ICT-project van het jaar in het MKB.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:


Partners 2023 

Diamond

Gold

Silver

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-05-17T11:58:00.000Z Minne van der Sluis


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.