Nominatie Betty Blocks met RAD-platform aPaaS

Genomineerd als cloud-aanbieder

Betty Blocks pakt ‘On Stage’ uit met forse groei

Betty Blocks aPaaS is een rapid application development-platform waarmee snel en eenvoudig bedrijfsapplicaties kunnen worden gebouwd zonder te coderen. Middels visueel modelleren kan acht tot tien keer sneller worden ontwikkeld dan met traditioneel programmeren. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2017 reden om Betty Blocks als Cloud-aanbieder van het jaar te nomineren.

Het Betty Blocks-platform is 100 procent online en cloud-based. Applicaties worden direct in de cloud ge-deployedwaardoor een organisatie volledig ontlast wordt van hosting, onderhoud en beveiliging. Het platform past binnen elke bestaande it-infrastructuur en integreert met elke applicatie.

Software-ontwikkeling is met het Betty Blocks aPaaS mogelijk voor iedereen. Complexe programmeertaal is vervangen voor grafische componenten. Door middel van drag and drop sleep je elke bedrijfs- en webapplicatie in elkaar wat tot wel tien keer sneller gaat dan traditioneel programmeren. De OTAP-straat gebeurt binnen één omgeving, door middel van slechts één druk op de knop.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-06-02T11:58:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.