Scrum-methodiek bezorgt Exact nominatie

Genomineerd als cloud-aanbieder

Exact

Meer dan veertig distributed Scrum-teams zorgen er iedere week voor dat duizend nieuwe klanten de cloud-producten van Exact gaan gebruiken. Via DevOps en continuous delivery hanteert de softwareleverancier het devies ‘if you build it, you run it’. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2017 reden om Exact als Cloud-aanbieder van het jaar te nomineren.

Wereldwijd werken bij Exact zo’n vijfhonderd mensen in development. Het overgrote deel daarvan werkt op het hoofdkantoor in Delft of in het Asian Development Center in Kuala Lumpur. Door met distributed teams te werken kan Exact snel inspringen op nieuwe situaties en hebben developers veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Het is een nieuw concept voor afstemming en samenwerking binnen een organisatie. Tussen collega’s onderling, maar ook met klanten.

Door toepassing van Azure machine learning kunnen voorspellingen gedaan worden over bijvoorbeeld verloop in het klantenbestand. Een concept dat gebruikers in staat stelt om de processen in Exact Online gelijk te schakelen met hun eigen businessprocessen. Dit is een heel mooi voorbeeld van een development team dat niet alleen een technische prestatie heeft geleverd, maar dat ook zeer goed heeft aangevoeld waar klanten behoefte aan hebben. Developers werken met nieuwe technologische ontwikkelingen als blockchain, bots, data analysis, process mining, machine learning en predictive analytics.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-06-02T11:58:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.