Hippo dankt nominatie aan onDemand

Genomineerd als cloud-aanbieder

Hippo verbetert de klantbeleving met het cloud-based platform Hippo onDemand. Hippo onDemand is ontworpen om digitale bedrijfsomgevingen te transformeren tot snelle, flexibele en responsieve digital experiences. Daarbij wordt gebruik gemaakt van alle voordelen van de cloud en tegelijkertijd afgerekend met de obstakels die bedrijven bij andere cloud-oplossingen ondervinden. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2017 reden om Hippo als Cloud-aanbieder van het jaar te nomineren.

Om te overleven in de digitale wereld van vandaag moeten bedrijven blijven innoveren binnen markten die voortdurend in beweging zijn. Vrijheid en snelheid zijn daarvoor absolute voorwaarden. De huidige cloud-based digital experience-oplossingen beperken de vrijheid echter of vertragen de snelheid van innovatie. Dit maakt tijd-intensief maatwerk of complexe omwegen voor inflexibele platforms noodzakelijk.

Hippo onDemand rekent af met operationele bottlenecks en biedt een kant-en-klaar cloud-platform met volledige vrijheid. Een microservice-architectuur gebaseerd op REST-api’s garandeert flexibiliteit en ondersteunt de interoperabiliteit met gegevens en bedrijfsoplossingen van derden. Hippo onDemand is gebouwd op basis van Amazon AWS en docker-technologie. De open architectuur zorgt voor interoperabiliteit met gegevens en oplossingen van derde partijen en sluit aan bij de bestaande infrastructuur van de gehele organisatie. Het stelt bedrijven in staat om gebruik te maken van de snelheid en bereikbaarheid van de cloud om de voortgaande internationalisering van hun zaken te ondersteunen.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-06-02T11:58:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.