Branchespecifieke clouds bezorgen Infor nominatie

Genomineerd als cloud-aanbieder

Infor

Infor bouwt branchespecifieke bedrijfsapplicaties, die geschikt zijn voor de cloud. Voor diverse branches, waaronder de gezondheidszorg, productie-, auto- en mode-industrie, luchtvaart, groothandel, hospitality, retail en publieke sector, automatiseert Infor kritische processen. Het zet hiervoor Infor CloudSuite in. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2017 reden om Infor als Cloud-aanbieder van het jaar te nomineren.

In de software van Infor is branchespecifieke kennis ingebouwd, wat de noodzaak van dure maatwerkaanpassingen overbodig maakt. Infor zet zijn applicaties voornamelijk in op de Amazon Web Services-cloud en open source-platformen. Het is Infor’s strategie om branchespecifieke functionaliteiten, die van oudsher door grote consultancy-bedrijven worden gebouwd, direct in applicaties te integreren zodat ze in een multitenant cloud-omgeving draaien. De keuze om AWS in te zetten hiervoor, in plaats van zelf een datacentrum te bouwen en onderhouden, stelde Infor in staat om twee miljard dollar in onderzoek en ontwikkeling te investeren om specifieke functionaliteiten te ontwikkelen voor verschillende branches.

Terwijl infrastructuur meer en meer een commodity werd, richtte Infor zich op het leveren van bedrijfsapplicaties voor mission-critical processen in specialistische sectoren. Deze strategie resulteerde in een explosieve groei in cloud-diensten bij Infor, waarbij de omzet uit cloud-applicaties groeide van 5 procent in 2014 naar 60 procent in 2016. Infor heeft ruim 65 miljoen gebruikers van cloud-applicaties verspreid over meer dan honderd landen.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-06-02T11:58:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.