Nutanix Enterprise Cloud Platform krijgt nominatie

Genomineerd als cloud-aanbieder

Het Nutanix Enterprise Cloud Platform levert web-scale engineering en consumer-grade design om server rekenkracht, virtualisatie en storage in één robuuste, software-defined oplossing met rijke machine intelligence functionaliteiten te bieden. Deze infrastructuur uit de cloud is voor de algemene jury van de Computable Awards 2017 reden om Nutanix als Cloud-aanbieder van het jaar te nomineren.

Nutanix is met zijn Enterprise Cloud Platform in staat om een volwaardig en kosten-efficiënt alternatief te bieden voor public cloud-diensten, welke niet altijd geschikt zijn voor het draaien van mission critical-applicaties. Het vormt zowel een ‘single pane of glass’ om gevirtualiseerde applicaties te monitoren maar biedt ook Application Mobility Fabric. Hiermee kan worden bepaald welke cloud (public of private) het meest efficiënt, met de beste performance en tegen de laagste kosten kan worden ingezet voor verschillende applicaties.

Hierdoor wordt de it-organisatie een echte regisseur en broker, met beduidend minder noodzaak voor complex onderhoud van de infrastructuur. Doordat er met partners als Dell EMC en Lenovo wordt samengewerkt, kunnen klanten naast het Nutanix NX-platform ook kiezen om andere hardwareplatformen te draaien op Enterprise Cloud. Daarnaast ondersteunt Nutanix zowel VMware ESXi, Microsoft Hyper-V en Nutanix AHV en Citrix XenServer als hypervisors.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-06-02T11:58:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.