Aanpassing aan Cloud Platform bezorgt SAP nominatie

Genomineerd als cloud-aanbieder

Het SAP Hana Cloud Platform is omgedoopt tot het SAP Cloud Platform. Daarnaast heeft SAP diverse vernieuwingen aan de platform-as-a-service (PaaS)-dienst doorgevoerd. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2017 reden om SAP als Cloud-aanbieder van het jaar te nomineren.

Met het SAP Cloud Platform kunnen klanten, partners en ontwikkelaars eenvoudig en snel oplossingen ontwikkelen die op een intelligente manier mensen, dingen en bedrijven met elkaar verbinden. Het PaaS-platform werd drie jaar geleden gelanceerd onder de naam Hana Cloud Platform, verwijzend naar het in-memoryplatform SAP Hana dat aan de basis staat van het platform.

Inmiddels zijn meer dan duizend apps op het platform ontwikkeld en kent de dienst meer dan zeshonderd partners. De apps variëren van samenwerkingsdiensten en productiviteitsapps tot oplossingen voor big data, machine learning, het internet of things en analytics. De app-portfolio´s SAP Clea en SAP Leonardo richten zich specifiek op respectievelijk machine learning- en internet of things-toepassingen. Het portfolio SAP BusinessObjects Cloud richt zich op business intelligence en analytics, waarbij het onderdeel SAP Digital Boardroom zich focust op BI voor het management.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-06-02T11:58:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.