Voys scoort nominatie met hosted VoIP-telefonie

Genomineerd als cloud-aanbieder

Voys is een telecomprovider die cloud-telefonie levert aan bedrijven. De techniek die ze daarvoor gebruiken staat in de markt bekend als hosted VoIP-telefonie. Het telecomplatform maakt ondernemers en organisaties optimaal telefonisch bereikbaar. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2017 reden om Voys als Cloud-aanbieder van het jaar te nomineren.

Voys biedt technische innovatie op het gebied van innovatie in klantcontact. De techniek die Voys gebruikt wordt ontwikkeld door Devhouse Spindle, dat tot en met 2014 onderdeel was van Voys. De telefonieoplossing bestaat uit bouwblokken die klanten zo kunnen samenstellen dat ze optimaal telefonisch bereikbaar zijn. De hosted telefonieoplossing draait op een redundant uitgevoerd telecomplatform.

Doordat de telefonie in de cloud draait, zijn de koppelingsmogelijkheden oneindig. Zo koppelen klanten hun crm-systeem aan de Voys-telefonie of meten ze telefonische conversies door in Google Analytics. Technische innovatie zie je ook in de app waarmee wereldwijd via 4G gebeld kan worden met een zakelijke telefoonnummer. Ook heeft Voys encrypted bellen gelanceerd om de privacy van klanten te waarborgen. Voor het klantcontact gebruikt het een softwaretool die zelf ontwikkeld is. Deze tool is volledig open, waardoor communicatie van het hele bedrijf voor iedereen inzichtelijk is. Deze manier van klantcontact zorgt voor een andere manier van denken over bedrijfscommunicatie.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-06-02T11:58:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.