Asus scoort nominatie met ZenFone-line-up

Genomineerd als hardwareleverancier

Dit artikel delen:
Asus

Asus richt zijn pijlen op de smartphonemarkt met de introductie van zijn ZenFone-line-up in de Nederlandse markt. Na onder meer Frankrijk, Italië en Duitsland, levert Asus nu ook de ZenFone 3, de ZenFone 3 Max en de Zenfone Go in Nederland. Nadat Asus al een bekende speler was op het gebied van laptops, richt het nu zijn pijlen op de smartphonemarkt. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2017 reden om Asus als Hardwareleverancier van het jaar te nomineren.

Het vlaggenschip van de serie is de ZenFone 3. De ZenFone 3 heeft een diamant geslepen metalen frame, met zowel aan de voor- en achterkant voorzien van krasbestendig glas. Het model is ultradun en het scherm beslaat bijna de gehele voorkant. Ook beschikt de ZenFone 3 over een vingerafdrukscanner om de telefoon te ontgrendelen en met vijf minuten opladen kan het toestel weer twee uur worden gebruikt.

Behalve de ZenFone 3 zijn ook de ZenFone Go en de ZenFone 3 Max te koop. De ZenFone Go biedt topprestaties voor de kleinere beurs. Met een ruime hoeveelheid werkgeheugen (2 GB) en een flinke dosis opslaggeheugen van 16 GB, installeer en draai je de nieuwste apps en maak je zonder problemen de nodige foto’s, zonder dat het geheugen meteen volloopt. De ZenFone 3 Max valt op door zijn gigantische accu, waarmee zelfs andere smartphones opgeladen kunnen worden. De metalen behuizing, de vingerafdrukscanner, het grote werk- en opslaggeheugen en de mogelijkheid om twee simkaarten te gebruiken, maken dit een zeer complete smartphone.

Terug naar de overige genomineerden
Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-06-08T11:58:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.