Computable nomineert tien hardwareleveranciers

Dit artikel delen:
Winnaars Computable Awards 2016

Winnaars Computable Awards 2016

Ict-vakblad Computable heeft tien hardwareleveranciers genomineerd voor de Computable Awards 2017. Het gaat om Acer, Asus, Dell, HP Inc., Huawei, Lenovo, Plantronics, Ricoh, Toshiba Information Systems en Xerox. De winnaar maken we bekend tijdens een spectaculaire show op 31 oktober.

De tien genomineerde hardwareleveranciers zijn bepaald door de algemene jury van de Computable Awards 2017. Hierin zitten Jeroen Aris, global infrastructure architect bij Teva Pharmaceuticals, Fred Bons, senior program manager bij KWD Resultaatmanagement, Dion Kotteman, zelfstandig adviseur en oud-Rijks-cio, Geke Rosier, oprichter en eigenaar van RightBrains, Reza Sarshar, projectmanager bij TIGIT, Bernard Vuijk, interim projectmanager namens Driven4success en Alexander Wijninga, ceo van Watermelon.

Computable ontving in deze categorie in totaal twintig voordrachten. De algemene jury heeft alle voordrachten van een cijfer voorzien en bepaalde hiermee de top tien in deze categorie. Er werd gevraagd om een algemene beschrijving van het bedrijf, het onderscheidende vermogen van de leverancier, het onderscheidende vermogen van het product wat het bedrijf bijzonder maakt volgens de inzender. De tien genomineerde bedrijven in de categorie Hardwareleverancier van het jaar zijn:

Stemmen

Op 4 juli start voor de markt het stemproces voor de Computable Awards 2017. Publieksstemming bepaalt voor 50 procent de winnaar. Ook buigen de betrokken juryleden zich over de genomineerden per categorie, een gemiddeld oordeel dat ook voor de helft de winnaar bepaalt.

Op 31 oktober worden per categorie de winnaars aangewezen. De komende tijd zullen gedoseerd ook andere genomineerden bekend worden gemaakt.

Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Computable Awards 2017, het belangrijkste, jaarlijkse festijn in de Nederlandse ict-markt? Reserveer dan nu uw plekken aan tafel bij het netwerkdiner en bij de spectaculaire uitreiking in het Beatrix Theater in Utrecht.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-06-08T11:59:00.000Z Sander Hulsman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.