Nominatie voor Dell om onderwijsuitbreiding

Genomineerd als hardwareleverancier

Dit artikel delen:
Dell

Dell heeft een nieuwe reeks laptops en monitoren voor het onderwijs op de markt gebracht. De nieuwe systemen zijn speciaal ontwikkeld om de leermogelijkheden van scholieren in het voortgezet en basisonderwijs uit te breiden. Bovendien helpen zij docenten om hun onderwijstechnieken te optimaliseren. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2017 reden om Dell als Hardwareleverancier van het jaar te nomineren.

Drie nieuwe, speciaal ontwikkelde laptops zijn bestand tegen de zware omstandigheden die gepaard gaan met dagelijkse gebruik in een klaslokaal. Dell zal zijn aanbod daarnaast uitbreiden met een nieuwe, 360 graden draaibare convertible laptop voor scholieren in het voortgezet en basisonderwijs. Alle drie de laptops zijn volledig compatibel met de besturingssystemen Windows 10 en Chrome. Ze bieden opties voor scholengemeenschappen met heterogene ict-omgevingen en uiteenlopende technologische behoeften. Alle drie systemen zijn voorzien van een batterij die een hele schooldag meegaat en zesde of zevende-generatie Intel-processors die voor maximale prestaties zorgen.

Vanwege het groeiende belang van visualisatie en creatieve lesprogramma’s in het digitale tijdperk is de aanwezigheid van meerdere beeldschermen in onderwijsomgevingen van cruciaal belang voor docenten en scholieren. Met deze gedachte in het achterhoofd introduceerde Dell ook twee nieuwe interactieve displays voor presentaties en samenwerking in het klaslokaal.

Terug naar de overige genomineerden
Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-06-08T11:58:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.