HP Inc. scoort nominatie met PC’s en printers

Genomineerd als hardwareleverancier

Dit artikel delen:

In 2016 is HP in zowel de pc- als de printermarkt gegroeid. Het bedrijf deed dit met een reeks nieuwe producten in bekende segmenten, groeisegmenten en toekomstige segmenten. Het was de eerste groei in jaren in deze markten, en dat vlak nadat het bedrijf was opgesplitst in HPE en HP Inc. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2017 reden om HP Inc. als Hardwareleverancier van het jaar te nomineren.

Op printgebied introduceerde HP de HP PageWide Office-printers en 56 A3-printers, waarmee HP Inc. een nieuw domein van de copiermarkt is gaan opzoeken. De nieuwe printers beschikken over 250 securityinstellingen. In het consumentensegment introduceerde HP de kleinste all in one-printer (Deskjet 3700). Op pc-gebied heeft HP zijn premium-portfolio uitgebreid. Zowel zakelijk (de hybride HP Elitebook x360 en de Phablet HP Elite x3) als in consumentenmarkt (de HP Spectre 13, HP Spectre x360 en Envy). Ook op de consumentenmarkt heeft HP een volledig Omen by HP gaming-PC portfolio geïntroduceerd. Tenslotte heeft HP de eerste HP Jet fusion 3D printers verkocht in Nederland aan Shapeways.

Sinds de officiële launch van HP Inc. in november 2015 heeft HP Inc. in moeilijke print- en pc-markten groei weten te realiseren. Ondanks dat HP in zoveel horizontale en verticale markten aanwezig is, verliest het niet de focus op het assortiment aan producten en diensten. Na de opsplitsing heeft HP Inc. zich als bedrijf opnieuw uitgevonden en is daarbij blijven samenwerken met andere bedrijven.

Terug naar de overige genomineerden
Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-06-08T11:58:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.