Lenovo scoort nominatie met mobiel werken

Genomineerd als hardwareleverancier

Dit artikel delen:

Lenovo heeft zijn productportfolio uitgebreid met de hybride Miix 320, de convertibles Yoga 720 en 520, vier laptops in de Lenovo Tab 4 serie en de smartphones Moto G5 en Moto G5 Plus. Al deze apparaten ondersteunen gebruikers om mobiel te werken. Het bedrijf breidt daarbij Lenovo Connect uit met ondersteuning voor herprogrammeerbare e-SIM kaarten. Met deze uitbreiding kunnen gebruikers, via geselecteerde Windows lte-apparaten, via hun lokale data-abonnement roamen, zonder dat ze hoeven te wisselen van hun simkaart. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2017 reden om Lenovo als Hardwareleverancier van het jaar te nomineren.

De nieuwe Moto G5 en Moto G5 Plus leveren premium functies. Beide apparaten zijn voorzien van een metalen design – een primeur voor de Moto G familie – en een krachtige octa-core processor die uitzonderlijke prestaties mogelijk maakt. Daarnaast zijn de toestellen voorzien van een batterij die het een hele dag volhoudt en een vingerafdruklezer die informatie van de gebruiker veilig houdt. In de Lenovo Tab 4 serie zijn vier krachtige tablets geïntroduceerd die vooral voor een hogere productiviteit moeten worgen. De Miix 320 is een lichtgewicht 10.1-inch tablet en laptop in één. De laptop van maar 550 gram wordt door het verwijderbare toetsenbord eenvoudig getransformeerd tot tablet en gaat tot tien uur mee. Gebruikers kunnen bijna overal verbinding maken via lte.

Voor multitaskers zijn er nieuwe Yoga-modellen. De Yoga 720 en 520 zijn leverbaar in 13, 14 en 15 inch-modellen. The 15-inch Yoga 720 is een toestel dat is uitgerust met de zevende generatie Intel Core-processors en ultrasnelle ThunderboltTM 3 en heeft een batterijduur van negen uur. Voor gebruikers die op zoek zijn naar een ultradun design, is de 13 inch Yoga 730 geïntroduceerd.

Terug naar de overige genomineerden
Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-06-08T11:58:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.