Zakelijke 2-in-1-laptop bezorgt Toshiba nominatie

Dit artikel delen:

De Portégé X20W-D van Toshiba Information Systems is een zakelijke 2-in-1-laptop die is uitgerust met de zevende generatie Intel Core-processor (U-serie). De hybride beschikt over 360-gradenscharnieren waarmee het scherm kan worden omgedraaid, zodat het apparaat van een krachtige laptop in een veelzijdige tablet verandert. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2017 reden om Toshiba Information Systems als Hardwareleverancier van het jaar te nomineren.

De Portégé X20W-D heeft een accuduur van maximaal zestien uur en beschikt over step-charge-technologie, waarmee een half uur opladen vier uur extra werktijd oplevert. De 2-in-1-laptop is vooral bedoeld voor professionals van kleine en grote organisaties. Het biedt een combinatie van mobiliteit, betrouwbaarheid en veiligheid.

De Portégé X20W-D is slechts 15,4 millimeter dun is en weegt 1,1 kilo. Het biedt professionals de flexibiliteit van een laptop, tablet en notepad in één slank apparaat met een ontspiegeld Corning Gorilla Glass 4-scherm. Binnen het magnesium chassis van de 2-in-1-laptop huist een krachtige zevende generatie Intel Core-processor. De Portégé X20W-D is toegerust op professionele standaardbeveiliging en ontworpen om op verschillende manieren belangrijke bedrijfsgegevens te beschermen; van de SecurePad met vingerafdruklezer en IR-camera voor gezichtverificatie tot ondersteuning van Windows Hello en Intel Authenticate.

Terug naar de overige genomineerden
Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-06-08T11:58:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.