Samenwerking met PCI levert Xerox nominatie op

Genomineerd als hardwareleverancier

Dit artikel delen:
Xerox hoofdkantoor Norwalk

PCI Nederland, een van de grootste multibrand resellers van kantoorapparatuur, workflowoplossingen en productieprinters, is businesspartner van Xerox geworden. Deze nieuwe samenwerking richt zich op de (entry) production printermarkt. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2017 reden om Xerox als Hardwareleverancier van het jaar te nomineren.

Als businesspartner van Xerox zal PCI Nederland het professional printportfolio gaan inzetten voor de kleine tot middelgrote grafimediabedrijven en bedrijfsrepro-afdelingen. Dankzij het aanbod aan producten is PCI in staat om Xerox naast de huidige leveranciers in het portfolio te verkopen. Er is voor Xerox gekozen vanwege de kwalitatief hoogwaardige producten, indirecte verkoopstrategie en hun betrokkenheid gericht op samenwerking op de lange termijn.

De verkopers zijn getraind om de nieuwe apparatuur, zoals de Xerox C60 en de Versant 80 en 2100, te kennen om klanten goed te adviseren. Voor Xerox is de samenwerking belangrijk om de aanhoudende consolidatie van aanbieders op de markt het hoofd te bieden. Daarnaast wordt er een substantiële groei van het indirecte verkoopkanaal gerealiseerd en staat het bedrijf sterker in de mkb-markt.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-06-08T11:58:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.