Nominatie Spilberg Development met recruitment 2.0

Genomineerd als werving- en selectiebureau

Werving recruiter recruiting

Spilberg is een bemiddelaar voor developers. Bij het bedrijf zijn grote veranderingen doorgevoerd waardoor er volgens het recruitment 2.0-principe wordt gewerkt. Dit houdt in dat consultants kandidaten niet moeten helpen aan een nieuwe baan, maar een verlengstuk moeten zijn tijdens de gehele carrière van de kandidaat. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2017 reden om Spilberg Development als Werving- en Selectiebureau van het Jaar in ICT te nomineren.

Om consultant te worden bij Spilberg doorloop je eerst een aantal trainingen. Pas wanneer je het laatste examen haalt, mag je aan de slag als consultant. Op deze manier kennen de consultants de markt waarin ze werken goed. Daarnaast voeren ze face-to-face gesprekken om de behoefte van de kandidaat goed in kaart te brengen. Door niet alleen naar de skills maar ook de persoonlijke behoeften te kijken, weten ze een match te maken die past op zowel zakelijk als persoonlijk vlak. Door de wensen van de kandidaat in kaart te brengen weten ze precies wanneer ze moeten bellen voor een nieuwe job, en wat er speelt in de markt.

De persoonlijke aanpak en de drive om recruitment te veranderen maakt Spilberg bijzonder. Het bedrijf wil niet snel mensen plaatsen, maar wil een langetermijnrelatie aangaan en de juiste match maken. Het helpt hierdoor front- en backend developers aan hun nieuwe droombaan. Het doet dit via een uitgebreid netwerk en alle consultants hebben hun eigen niche. Deze niche betekent dat de consultants zich focussen op één specialisatie binnen hun eigen regio. Door deze specialisatie weten ze precies wat er speelt in de markt en kunnen ze kansen snel identificeren.

Terug naar de overige genomineerden
Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-06-22T11:58:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.