Randstad koop BMC, Yacht krijgt nominatie

Genomineerd als werving- en selectiebureau

Werving recruiter recruiting

Als moedermaatschappij van Yacht heeft Randstad BMC overgenomen. Door het samen te voegen met Yacht is er in Nederland een nummer één positie in de publieke sector verworven. BMC is het Center of Excellence voor de publieke sector binnen het gezamenlijke Nederlandse professionalsbedrijf. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2017 reden om Yacht als Werving- en Selectiebureau van het Jaar in ICT te nomineren.

BMC legt zich toe op detachering in en organisatieadvies voor de publieke sector. Lokale overheden (gemeenten) vormen de grootste klantengroep. BMC’s professionalsdiensten (80 procent van de omzet) richten zich met name op plaatsingen, detachering en freelance-diensten voor hoofdzakelijk hoger opgeleide professionals in de publieke sector. Daarnaast richt BMC zich met consultancydiensten ook op onderzoeksprojecten voor de publieke sector en is actief op het gebied van executive search, recruitment en hr-consultancy.

Met de overname van BMC beschikt Yacht over beduidend meer schaalgrootte en slagkracht. Door de krachten op het gebied van detachering en consultancy te bundelen, is het gezamenlijke bedrijf in staat om beider klanten beter te bedienen en biedt het tegelijkertijd mooie kansen voor de eigen professionals. De toevoeging van BMC’s consultancydiensten versterkt ook het vermogen  van Yacht om te adviseren op directieniveau. BMC heeft meer dan negenhonderd fte’s en werkt vanuit drie vestigingen in Amersfoort, Den Haag en Veldhoven. Het bedrijf draaide een jaaromzet van ruim honderd miljoen euro.

Terug naar de overige genomineerden
Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-06-22T11:58:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.