Nominatie voor Erik van der Meijden (Exact)

Genomineerd als CEO

Erik van der Meijden

Erik van der Meijden

Exact is fors in groei aan het investeren in zijn nationale en internationale activiteiten. Een aanzienlijke uitbreiding van het Research & Development-center in Nederland is ook onderdeel van de expansie. Exact-ceo Erik van der Meijden wil de komende jaren ruim honderd nieuwe ontwikkelaars aantrekken om te werken aan de ontwikkeling van nieuwe diensten en aan de uitbreiding van het bestaande portfolio. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2017 reden om Erik van der Meijden van Exact als CEO van het Jaar te nomineren.

Deze nieuwe diensten, waaronder Exact Connect, zijn erop gericht om het mkb te helpen de kansen van het digitale business-tijdperk te omarmen. Dit past binnen de strategische richting waarin Exact een actievere rol wil spelen in de dagelijkse ondersteuning van ondernemers. De groei in het aantal klanten en de internationale uitrol van Exact zet onverminderd door. Zo breidde Exact in België het partnernetwerk uit, scoorde het internationale deals in Duitsland en Frankijk en werd het portfolio ook commercieel beschikbaar gemaakt in Spanje. Er werken wereldwijd meer dan 325.000 bedrijven in meer dan honderd landen met software van Exact.

De verdere uitbreiding van het Research & Development-center is belangrijk, aldus Erik van der Meijden, ceo van Exact. ‘Ongeveer een derde van onze 1700 werknemers is werkzaam in onderzoek en ontwikkeling. De verhouding zal steeds verder uitslaan in de richting van technologie. De personeelsgroei van onze r&d-tak ligt in lijn met de sterke focus op innovatie en is een essentieel onderdeel voor de uitvoering van onze strategie en de ontwikkeling van het Exact Digital Business Platform.’

Terug naar de overige genomineerden
Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-06-23T11:58:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.