Mendix, Onegini en Ordina helpen VGZ met Zorg App

Genomineerd voor Computable Awards 2018 als zorgproject

Dit artikel delen:
technology architect CSC

Jurylid Niels Lagerweij

Klanten die zorg nodig hebben willen graag dat zorg inzichtelijk en eenvoudig aangevraagd, ingezien en gedeclareerd kan worden. Als zorgverzekeraar betekent dit dat het belangrijk is gegevens op een juiste wijze aan de klant beschikbaar te stellen. Samen met Mendix, Onegini en Ordina is VGZ hierin geslaagd met de VGZ Zorg App en daarmee genomineerd voor de Computable Awards 2018 in de categorie ICT-project van het Jaar in de Zorg.

De VGZ Zorg App onderscheidt zich doordat VGZ goed naar de klant heeft geluisterd en goed heeft gekeken naar hoe ze de app zo doeltreffend mogelijk kon maken. VGZ wilde meer dan een declaratie-app en heeft met hun nieuwe zorg-app ervoor gezorgd dat de klant zijn of haar zorg eenvoudig en snel kan regelen.

Aan de achterzijde is men erin geslaagd om de app te integreren met de interne procesgang, waardoor de app niet alleen aan de klantzijde een voordeel oplevert maar ook voor de bedrijfsvoering van VGZ. VGZ heeft het met de app voor elkaar gekregen dat de algemene klanttevredenheid is gestegen doordat veel tijd wordt bespaard in het zorgproces, zonder daarmee de veiligheid van de klantgegevens in het geding te laten komen.

Juryoordeel

Het juryteam van de Computable Awards 2018 vond dit project met name interessant door de manier waarop dit project is uitgevoerd en door de wijze waarop de VGZ Zorg App een toegevoegde waarde levert aan zowel de klant als VGZ. Daarnaast vond de jury de wijze waarop het project was uitgevoerd en de toegevoegde waarde reden om dit project te nomineren voor ICT-project van het Jaar in de Zorg.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-05-18T11:58:00.000Z Niels Lagerweij
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.