Reinier Haga integreert epd en thuismetingen via Zorgplatform

Genomineerd voor Computable Awards 2018 als zorgproject

Reza Sarshar

Jurylid Reza Sarshar

Om de zorg efficiënt en voordeliger te kunnen maken moeten verschillende schakels in de zorgketen met elkaar eenvoudig en efficiënt kunnen communiceren. Interoperabiliteit is een grote uitdaging als we naar de fragmentatie binnen de zorgsector en hun ict-inrichting kijken. Als je hierin slaagt ben je terecht genomineerd voor de Computable Awards 2018 in de categorie ICT-project van het Jaar in de Zorg.

ChipSoft heeft met zijn Zorgplatform een mooie oplossing gecreëerd die als een moderne enterprise service bus de mogelijkheid biedt voor efficiënt en veilig maar ook autonoom uitwisselen van de informatie tussen verschillende schakels in de zorgketen. Een mooi initiatief om de ontwikkelingen richting open standaarden binnen de zorgsector verder te stimuleren.

Juryoordeel

Het juryteam had hoge waardering voor het creëren van deze oplossing die een grote complexiteit en risico’s kende. Het juryteam had ook hoge waardering voor de toegevoegde waarde die de oplossing biedt, ongeacht je positie als patiënt of als schakel in de zorgketen. Uiteraard is ook de kracht van ChipSoft als leverancier, die deze oplossing tot stand heeft gebracht, niet aan de aandacht van het juryteam ontsnapt!

Terug naar de overige genomineerden
Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-05-18T11:58:00.000Z Reza Sarshar
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.