SAS en Procam genomineerd voor Academy for data science

 Data science

SAS, een business analytics-specialist die inmiddels 40 jaar actief is in data science, leidt analytics-talenten op via de Academy for data science. Naast het opleiden van professionals, helpt SAS samen met Procam jong it-talent bij het opstarten en vormgeven van hun carrière. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2018 reden om SAS en Procam als ICT-opleider van het jaar te nomineren.

De opleiding onderscheidt zich door een mix van praktische ervaring met analytics, machine learning, big data management en exploratie, zakelijke kennis en presentatievaardigheden. De lessen worden geleid door experts en begeleid door een coach. De opleiding kent twee levels: Level 1 richt zich op SAS certified big data professional credential, waarbij cursisten leren ze hoe ze big data kunnen beheren, bewerken en visualiseren. Level 2 is de opleiding tot gecertificeerd SAS data scientist, met predictive modeling, machine learning, segmentatie en text analytics. Ook wordt ingegaan op open source.

Met innovatieve analytics, business intelligence en data management software, opleidingen en services helpt SAS klanten wereldwijd op meer dan 83.000 locaties sneller, betere beslissingen te nemen. De business analytics-specialist heeft naar eigen zeggen een sterke focus op R&D, waarmee het continu voorop blijft lopen met vernieuwende opleidingen, producten en diensten.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-06-11T13:48:00.000Z Zamire Willems
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.