Onderzoek Quadrant helpt Intershop aan nominatie

Computable Awards 2018

troffee

Quadrant heeft wereldwijde onderzoek verricht en ziet Intershop als beste aanbieder in de categorie Commerce-platforms. Zij geven daarbij aan dat deze keuze met name bepaald is op basis van de strategie, groei en de uitgebreide technische- en functionele kwaliteiten van Intershop. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2018 reden om Intershop als Digital- & E-commerceleverancier van het Jaar te nomineren.

Het onderzoeksbureau analyseerde de technologische kwaliteiten en sterke punten van Intershop, en publiceerde de resultaten van dit uitgebreide wereldwijde marktonderzoek in een rapport met de titel ‘Market Outlook: Digital Commerce Platforms, 2017-2022, Worldwide’. In een Knowledge Brief, gepubliceerd door Quadrant op 6 juni 2017, benadrukken de adviseurs de kwaliteiten van het geïntegreerde digital commerce-platform van Intershop om de relaties met klanten via vele verschillende verkoopkanalen te verbeteren, zoals retail, groothandel, productie, mobiel, social media en call centers.

De Knowledge Brief roemt met name de uitgebreide en complete set digital commerce-functionaliteiten van de Intershop Commerce Suite; van online retail management tot customer experience management en van order management tot fulfilment. Ook het feit dat het platform makkelijk kan worden geïntegreerd met applicaties van derden wordt als sterk gezien. Verder wordt de operational excellence benadrukt en het feit dat de commerce-oplossing zowel on-premise, in de Cloud, of als managed service kan worden ingezet.

Terug naar de overige genomineerden
Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-06-13T12:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.