USG People scoort met growth hackers

Computable Awards 2018

Winnaar

USG People, specialist in hr-dienstverlening, heeft in samenwerking met opleider The Talent Institute twintig medewerkers opgeleid als growth hacker. De growth hackers zijn aan de slag gegaan bij de Nederlandse werkmaatschappijen van USG People, waar Unique, Start People, Business Services en USG Professionals deel van uitmaken. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2018 reden om USG People te nomineren in de categorie Detachering- & Recruitmentspecialist van het Jaar.

Met behulp van data-analyses meten growth hackers welke middelen of activiteiten nodig zijn voor het effectief werven van klanten en kandidaten. Met deze vorm van marketingrecruitment vergroot USG People de invloed op de digitalisering van de arbeidsmarkt en neemt een leidende rol in online recruitment. Marketing en data-analyse worden in het vak van recruiting steeds belangrijker. USG People investeert daarom in nieuwe technologieën ten behoeve van zowel de employee journey als de employer journey. Daarnaast is de ontwikkeling van medewerkers cruciaal.

De growth hackers vervullen de rol van innovator, marketeer en verkenner. Zij zijn verantwoordelijk voor de acquisitie en het activeren van kandidaten en klanten. Dit doen zij door middel van onderzoek. Zo zullen de hackers op zoek gaan naar de beste middelen voor goede marketing en de meest succesvolle flexkracht- en klantbeleving. Hiervoor gebruiken zij social media, marketing automation, search advertising, lead scoring, lead nurturing en data-analyse. Dankzij deze experimenten leert en innoveert USG People als organisatie.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-06-21T11:43:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.