Plantronics scoort nominatie met lawaai-onderdrukking

Computable Awards 2018

Dit artikel delen:

Plantronics maakt intelligente en adaptieve oplossingen die voorzien in de belangrijkste behoeften van klanten: het ervaren en faciliteren van eenvoudige en heldere communicatie terwijl ze genieten van afleidingsvrije omgevingen. De oplossingen worden door consumenten en bedrijven wereldwijd gebruikt en zijn uitermate geschikt voor open kantooromgevingen. Plantronics biedt communicatieoplossingen van hoge kwaliteit, waaronder voor unified communications, klantenservice, data-analyse en bluetooth-headsets. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2018 reden om Plantronics te nomineren in de categorie Hardware- & Infrastructuurleverancier van het Jaar.

Plantronics biedt op dit moment een uitgebreid assortiment van met active noise cancelling (ANC) uitgeruste stereo bluetooth-apparaten en smartsensoren. Deze software zorgt ervoor dat het omgevingslawaai in kantoren wordt tegen gegaan. Uit onderzoek blijkt dat als de software niet is ingeschakeld een gesprek tot op een afstand van dertien meter hoorbaar is. Als ANC staat ingeschakeld wordt dit teruggebracht tot acht meter.

De Plantronics Voyager 8200 UC is een bluetooth stereoheadset met twee standen (medium en maximum) actieve noise cancellation die omgevingsgeluiden wegfilteren. De geluidskwaliteit is hoog zodat ook kleine details in muziek hoorbaar zijn. De headset heeft een boomless ontwerp en vier microfoons in de oorschelpen detecteren en versterken de stem van de spreker terwijl twee extra microfoons omgevingsgeluid detecteren en blokkeren. De luistertijd bedraagt maximaal 24 uur (na één oplaadbeurt van de batterij) en met de 3,5 mm-audiokabel kan de headset in een vliegtuig gebruikt worden

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-06-22T11:43:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.