Nominatie Check Point Software voor CloudGuard

Computable Awards 2018

Dit artikel delen:
Check Point en Europol tegen ransomware

Check Point Software heeft de CloudGuard-productfamilie geïntroduceerd om organisaties te beschermen tegen Gen V (vijfde generatie)-cyberaanvallen op cloudapplicaties en infrastructuur. CloudGuard SaaS beschermt tegen aanvallen op SaaS-applicaties, CloudGuard IaaS biedt threat-preventie tegen aanvallen op infrastructuur en workloads voor alle grote, publieke en private cloudplatformen. CloudGuard is onderdeel van de Check Point Infinity-architectuur. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2018 reden om Check Point Software te nomineren in de categorie Securityleverancier van het Jaar.

CloudGuard SaaS is de eerste set technologieën die is ontworpen om geavanceerde beveiliging en threat-preventie te bieden voor SaaS-applicaties. Het beschermt tevens tegen account-hijacking, dankzij de gepatenteerde (in aanvraag) ID-Guard-technologie. CloudGuard IaaS, voorheen vSEC en nu lid van het CloudGuard-portfolio, biedt geavanceerde Gen V-beveiliging / threat-preventie tegen aanvallen op infrastructuur en workloads voor alle grote, publieke en private cloudplatformen, waaronder:Amazon Web Services, Google Cloud Platform, Microsoft Azure, Cisco ACI, OpenStack, VMware NSX, VMware Cloud on AWS, VMware ESX, Alibaba Cloud, KVM, Hyper-V en meer.

Gen V-cyberaanvallen worden gedefinieerd als grootschalige en snel evoluerende aanvallen via mobiele netwerken, de cloud en on premises-netwerken. Deze geavanceerde aanvallen omzeilen gemakkelijk de conventionele, statische, op detectie-gebaseerde verdedigingen die tegenwoordig door de meeste organisaties worden gebruikt. Door het gedeelde eigendom van assets in de cloud tussen cloudprovider en eindgebruiker is de verantwoordelijkheid voor beveiliging vaak onduidelijk en kan dit verwarring veroorzaken. CloudGuard is een complete reeks cloudbeveiligingsoplossingen die zich richt op geavanceerde threat-preventie en het beschermen van enterprise cloudapplicaties, infrastructuur en gegevens tegen Gen V-cyberaanvallen.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-06-25T12:45:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.