Computable nomineert tien securityleveranciers

Computable Awards 2018

Dit artikel delen:

Ict-vakblad Computable heeft tien securityleveranciers genomineerd voor de Computable Awards 2018. Het gaat om Check Point Software, Cybersprint, Eset, Fortinet, Fox-IT, IBM Security, McAfee, MobileIron, Sectra Communications en Sophos. De winnaar maken we bekend tijdens een spectaculaire show op 30 oktober 2018.

De tien genomineerde securityleveranciers zijn bepaald door de algemene jury van de Computable Awards 2018. Hierin zitten Jeroen Aris, global infrastructure architect Teva Pharmaceuticals, Fred Bons, senior program manager KWD Resultaatmanagement, Bart van der Mark, conversational ai lead Europe bij Cognizant, Reza Sarshar, projectmanager bij OGD ict-diensten en Marjolein Schuurhuis, zelfstandig business process manager en interim change manager bij Frieslandcampina.

Computable ontving in deze categorie in totaal 51 voordrachten. De algemene jury heeft alle voordrachten van een cijfer voorzien en bepaalde hiermee de top tien in deze categorie. De nominaties zijn gebaseerd op: het onderscheidende vermogen van de leverancier, het onderscheidende vermogen van het product en wat het bedrijf volgens de inzender bijzonder maakt.

De tien genomineerde bedrijven in de categorie Securityleverancier van het Jaar zijn:

Stemmen

Op 5 juli 2018 start voor de markt het stemproces voor de Computable Awards 2018. Publieksstemming bepaalt voor 50 procent de winnaar. Ook buigen de betrokken juryleden zich over de genomineerden per categorie, een gemiddeld oordeel dat ook voor de helft de winnaar bepaalt.

Op 30 oktober 2018 worden per categorie de winnaars aangewezen. De komende tijd zullen gedoseerd ook andere genomineerden bekend worden gemaakt.

Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Computable Awards 2018, het belangrijkste, jaarlijkse festijn in de Nederlandse ict-markt? Reserveer dan nu uw plekken aan tafel bij het netwerkdiner en bij de spectaculaire uitreiking in het Beatrix Theater in Utrecht.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-06-25T11:44:00.000Z Sander Hulsman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.