Eset maakt Nederland veiliger, nominatie op zak

Computable Awards 2018

Dit artikel delen:
troffee

Eset is in dertig jaar uitgegroeid tot cybersecurity-expert met meer dan honderd miljoen gebruikers in tweehonderd landen. In Nederland heeft Eset een lokale aanwezigheid met een team van meer dan vijftig professionals, experts en een onderzoeksteam dat onderdeel is van het Eset Security Operations Center. Zij delen dagelijks kennis en inzichten met betrekking tot het Nederlandse it-securitylandschap. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2018 reden om Eset te nomineren in de categorie Securityleverancier van het Jaar.

In alles wat Eset Nederland doet, wordt één centraal doel nagestreefd: een bijdrage leveren aan een veiliger Nederland. Deze bijdrage levert Eset Nederland in samenwerking met zijn partnerkanaal. In het eerste geval met het bieden van securityoplossingen voor de gehele it-omgeving. Dit wordt bevestigd door testresultaten van onafhankelijke instellingen, zo is Eset het eerste bedrijf dat meer dan 100 VB100 awards heeft gewonnen. Eset Nederland heeft een sterke focus op kennis en educatie en biedt daarom diverse trainingen aan, van security awareness-trainingen tot aan producttrainingen.

De producten van Eset kenmerken zich door de meerlaagse bescherming en op het gebied van performance, een lage systeembelasting en zero false positives. Zo gebruikt Eset Next Gen technieken al vanaf 1988 en past het machine learning toe in de producten voor de bescherming van zijn klanten. Dit jaar lanceert Eset het product Eset Cloud Administrator waarmee het mkb haar security centraal kan beheren en administreren en geholpen wordt met GDPR-compliance.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-06-25T12:45:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.