Fortinet krijgt nominatie voor FortiOS 6.0

Computable Awards 2018

Dit artikel delen:
Juichen

Fortinet heeft versie 6.0 van zijn besturingssysteem FortiOS op de markt gebracht. Deze brengt meer dan tweehonderd nieuwe functies en mogelijkheden naar de Security Fabric. De introducties hebben betrekking op de beveiliging van onder meer netwerken, multi-cloudomgevingen en IoT-endpoints. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2018 reden om Fortinet te nomineren in de categorie Securityleverancier van het Jaar.

Door verbeterde sd-wan-functionaliteit worden applicaties op prioriteit ingedeeld, om fijnmazige grip te bieden op SaaS, VoIP en meer zakelijke toepassingen. Andere mogelijkheden met betrekking tot netwerkbeveiliging zijn traffic shaping voor het waarborgen van de beschikbaarheid van bandbreedte voor bedrijfskritische applicaties, locatiebeheer zonder menselijke tussenkomst en een veilige vpn-verbinding met de cloud die met een simpele muisklik kunnen worden geactiveerd.

Ook het aanbod van cloud connectors van de Security Fabric is uitgebreid. Er zijn nu private cloud-connectors (voor VMware NSX, Cisco ACI en Nokia Nuage), publieke cloud-connectors (voor AWS, Microsoft Azure, Google Cloud Platform en Oracle Cloud) en CASB-connectors voor SaaS-oplossingen (voor onder meer Salesforce.com, Office 365, Dropbox, Box en AWS). FortiCASB 1.2 zorgt daarbij voor integratie van de Security Fabric met antivirustechnologie, de FortiCloud Sandbox, uitgebreide beveiligings- en detectiefunctionaliteit en mogelijkheden voor het rapporteren van schaduw-ict. Voor de beveiliging van IoT-endpoints biedt FortiClient 6.0 uitgebreide Linux-ondersteuning en praktische inzichten aanlevert over computers en servers met dit besturingssysteem via de Security Fabric.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-06-25T12:45:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.