Z14-mainframe helpt IBM Security aan nominatie

Computable Awards 2018

Dit artikel delen:

IBM Security heeft een breed portfolio aan enterprise securityproducten en -diensten. Met dit aanbod aan oplossingen, dat ondersteund wordt door de vermaarde onderzoekstak IBM X-Force, kunnen organisaties risico’s effectief beheren en zich beschermen tegen de nieuwste securitydreigingen. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2018 reden om IBM Security te nomineren in de categorie Securityleverancier van het Jaar.

Het nieuwe Z14-mainframe is ontworpen voor 100 procent encryptie. Komen er gegevens binnen, worden ze op dat moment meteen versleuteld door encryptieprocessoren die dat razendsnel en zonder merkbare vertraging kunnen doen. Vervolgens worden de gegevens verwerkt, waarbij elke keer de encryptie in stand blijft. Zelfs als de verwerking over is en de gegevens moeten worden opgeslagen, gebeurt dat versleuteld. Het uiteindelijk gevolg is dat het mainframe die alom vertegenwoordigde versleuteling kan doen, zonder merkbare vertraging in de transactieverwerking en er hoeven geen applicaties te worden aangepast.

IBM Security was de eerste leverancier die cognitive securityproducten op de markt bracht (IBM QRadar Advisor with Watson gebaseerd op IBM’s Watson technologie). IBM Security monitort dagelijks 35 miljard security events in meer dan 130 landen en kan bogen op drieduizend securitypatenten.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-06-25T12:45:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.