MobileIron scoort nominatie voor hulp aan Cordaan

Computable Awards 2018

Dit artikel delen:
Winnaar

Cordaan, een zorgverlener in de regio van Amsterdam, heeft de enterprise mobility management (emm)-oplossing van MobileIron in gebruik genomen. Hiermee hebben de zorgmedewerkers via hun mobiel toegang tot patiëntgegevens, bedrijfsapplicaties en interne documenten. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2018 reden om MobileIron te nomineren in de categorie Securityleverancier van het Jaar.

De zorgverlener zocht een emm-oplossing om mobiele apparaten, apps en data veilig te managen. De keuze viel op MobileIron vanwege hun ervaring in de zorgsector, het innovatieve, schaalbare en flexibele platform, de gelaagde beveiligingsopties en de expertise op het gebied van mobiele beveiliging. Cordaan heeft diverse producten van MobileIron in gebruik. Zo is via de Web@Work een portal ingericht waar medewerkers toegang krijgen tot patiëntgegevens. Daarnaast kunnen zij in deze omgeving zakelijke apps zoals Office 365 en Sharepoint gebruiken, een verbinding maken met websites van partners en andere taken beheren, op basis van single sign-on).

De portal is geconfigureerd met behulp van active directory. Dit stelt Cordaan in staat om specifieke profielen aan zorgmedewerkers toe te kennen om ervoor te zorgen dat zij alleen applicaties kunnen gebruiken waarvoor zij geautoriseerd zijn. Daarnaast wordt Docs@Work bij de zorgverlener ingezet. Dit voor een veilige uitwisseling van interne documenten. Via Docs@Work kunnen medische brieven intern snel en veilig worden gedeeld. Met MobileIron als basis voor de mobiele beveiliging Cordaan belangrijke stappen genomen om te voldoen aan huidige en toekomstige voorschriften voor de zorg, zoals GDPR.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-06-25T12:45:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.