Sectra scoort nominatie met beveiliging staatsgeheimen

Computable Awards 2018

Dit artikel delen:

Sectra Communications is expert op het gebied van beveiligde spraakverbindingen, met een breed aanbod aan producten en diensten die worden ingezet om onder meer staatsgeheimen te beveiligen. Met vijftien jaar ervaring in het beschermen van belangrijke communicatie binnen de Nederlandse overheid is Sectra op dit kleine vakgebied een grote naam. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2018 reden om Sectra Communications te nomineren in de categorie Securityleverancier van het Jaar.

Sectra Communications ontwikkelt diverse beveiligde communicatieoplossingen samen met de toezichthoudende instanties en levert deze aan overheidsinstellingen binnen zeventien Europese landen. Sectra Communications onderscheidt zich door hun expertise in encryptietechnologieën en hun uitgebreide ervaring binnen het vakgebied. Sectra Communications voldoet aan deze eisen en biedt de mogelijkheid tot beveiligde communicatie, zonder in te hoeven leveren op flexibiliteit, mobiliteit of gebruiksvriendelijkheid. Zo biedt de Sectra Tiger/S 7401, goedgekeurd op het rubriceringsniveau Stg. Geheim in Nederland, EU Secret en NATO Secret, de mogelijkheid tot multi-domein ondersteuning. Hierdoor kan er met één toestel beveiligd gecommuniceerd worden met verschillende groepen contactpersonen. Tevens kan er beveiligd gebeld worden tussen een Tiger/S 7401 en een Tiger/R, een beveiligde smartphone, ondanks de verschillende type toestellen.

Sectra Communications is de enige leverancier met een dusdanig compleet aanbod voor beveiligde communicatie en ook de enige leverancier die beveiligde communicatie biedt op het rubriceringsniveau Stg. Geheim. Deze oplossingen zijn goedgekeurd op zowel nationaal niveau als binnen de EU en de Navo en worden gebruikt door verschillende Europese instanties. Zo heeft het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties recentelijk hun contract met Sectra Communications verlengd. Sinds 2007 maken alle ministeries gebruik van Sectra’s dienstverlening voor beveiligde communicatie met de Tiger/S. Deze overeenkomst is nu uitgebreid met de Tiger/R voor beveiligd bellen en sms’en op basis van een aangepaste smartphone.

Terug naar de overige genomineerden

Sectra genomineerd als securityleverancier van het jaar 2018

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-06-25T12:45:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.