Temper scoort met flexibele inzet horecapersoneel

Genomineerde startup voor Computable Awards 2018

Jurylid Erik van der Meijden

Temper biedt een digitaal platform in een gespecialiseerde markt voor het matchen van vraag en aanbod van horecapersoneel. Veel horecabedrijven zijn op zoek naar tijdelijk personeel. Het platform biedt deze bedrijven de mogelijkheid zich te positioneren als goed opdrachtgever. Zzp’ers hebben de mogelijkheid om zelf te bepalen waar, wanneer en tegen welk tarief zij werken zonder de tussenkomst van een uitzendbureau. Voor de jury van de Computable Awards 2018 aanleiding om Temper te nomineren in de categorie Nederlandse Startup van het Jaar.

Temper is in 2016 opgericht. Sindsdien bedient het platform meer dan veertigduizend freelancers en meer dan tweeduizend horecaondernemers. In anderhalf jaar tijd is de organisatie gegroeid van drie oprichters naar meer dan veertig medewerkers. In 2018 lanceert het nieuwe groeiteams om verder uit te breiden in Nederland en onderzoekt het de mogelijkheid om de groeistrategie te kopiëren naar andere verticals.

Temper heeft een frictieloos, transparant en schaalbaar platform gecreëerd dat door middel van slimme technologische oplossingen vraag en aanbod op een moderne manier samenbrengt, zonder tussenkomst van een derde partij. Het platform biedt een unieke vrijheid voor freelancers en helpt hen om eenvoudig en gepersonaliseerd opdrachten te vinden en heeft het gehele proces van onboarding tot uitbetaling en btw-aangifte geautomatiseerd. Voor opdrachtgevers biedt het platform een hoge mate van controle over de snelheid en kwaliteit van de flexibele arbeidsbehoefte. Bovendien geeft Temper hen inzicht in de wensen en behoefte van een nieuwe generatie op de arbeidsmarkt: de millennial.

Juryoordeel

De jury van de Computable Awards 2018 is van mening dat Temper door gebruik te maken van moderne platformtechnologie een interessant nieuw businessmodel biedt dat voor innovatie in een krappe arbeidsmarkt zorgt. Het platform biedt een unieke vrijheid voor freelancers en een hoge mate van snelheid en kwaliteit voor de opdrachtgever. Het hele proces van onboarding tot uitbetaling en btw-aangifte is daarbij geautomatiseerd. De wensen en behoeften van een nieuwe generatie op de arbeidsmarkt - de millennial - worden hiermee prima ondersteund. De jury benoemt Temper daarom als één van de genomineerden in de categorie Nederlandse Startup van het Jaar.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-06-26T11:43:00.000Z Erik van der Meijden
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.