Atos scoort met nieuw security operations center

Computable Awards 2018

Dit artikel delen:
Atos

Ict-dienstverlener Atos heeft een nieuw security operations center (soc) geopend. Deze nieuwe securitydienst combineert analytics en draait op Bullion-servers. Klanten kunnen met de nieuwe dienst volgens Atos securitygevaren voorspellen voordat deze plaatsvinden. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2018 reden om Atos te nomineren in de categorie Service-integrator van het Jaar.

Het soc is gebaseerd op big data analytics, machine learning-technologie en maakt ook gebruik van technologie van antivirusmaker McAfee. Het soc leert automatisch van eerdere aanvallen en reageert real time op gevaren. De detectietijd is minder dan een minuut, terwijl bestaande oplossingen volgens Atos honderdnegentig dagen de tijd nodig hebben. Ook de reactie- en hersteltijd is afgenomen tot een paar minuten, terwijl dit eerdere enkele maanden was.

Door big data, security analytics en supercomputing te combineren, blijven de klanten van Atos de cybercrimineel één stap voor. Atos kent wereldwijd veertien soc’s, die 24 uur per dag bescherming bieden.

Terug naar de overige genomineerden
Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-06-28T15:30:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.