Specialistische it-kennis helpt Experis aan nominatie

Computable Awards 2019

Juichen

Experis is het wereldwijde professionalmerk van ManpowerGroup. Het bemiddelt onder andere it-professionals. Via een uitgebreid trainingsprogramma (online en offline) en inspirerende events wordt specialistische kennis van it overgedragen. Hiermee worden wereldwijd 38.000 professionals in vijftig landen geholpen. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2019 reden om Experis te nomineren in de categorie Detachering- & Recruitmentspecialist van het Jaar.

Het initiatief voor Experis is alweer dertig jaar geleden ontstaan in Amsterdam. In de tussentijd heeft het bedrijf niet stil gezeten. Zo is het inmiddels onderdeel van de wereldwijde ManpowerGroup. Daarmee profiteert Experis dagelijks van ruim 65 jaar kennis van vernieuwende arbeidsmarktoplossingen. Via de internationale moedermaatschappij werkt Experis voor internationale en succesvolle opdrachtgevers. Zo kiest meer dan 80 procent van de Fortune Global 500 voor werken met Experis.

Experis verdiept zich in beide kanten van de match om zo optimaal te kunnen verbinden. Het voert uitgebreide gesprekken, analyseert de markt en neemt echt de tijd voor zowel de kandidaat als de opdrachtgever. Experis doet dit vanuit doortastendheid, energie en ondernemerschap. Het bemiddelt in zowel vaste als interim banen. Experis biedt opdrachtgevers ondersteunende functies aan. Door professionals goed te kennen, kan Experis doelgericht en snel schakelen. Daarnaast werkt het ook als ‘mensen mens’ en is het geen cv-schuiver.

Terug naar de overige genomineerden
Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-06-12T09:31:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.