Haselhoff scoort met persoonlijk contact en deskundigheid

Computable Awards 2019

collega's

Haselhoff Groep is sinds 1986 de specialist in het invullen van ict-vacatures. Zowel op gebied van werving & selectie, executive search als interim vacatures helpen de ervaren recruitment consultants bedrijven met het invullen van ict-vacatures en ict-professionals en -managers bij het vinden van een nieuwe baan. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2019 reden om Haselhoff Groep te nomineren in de categorie Detachering- & Recruitmentspecialist van het Jaar.

Doordat Haselhoff Groep zich specifiek richt op de ict-arbeidsmarkt, heeft het hierin een breed en relevant netwerk opgebouwd van kandidaten met de juiste vakinhoudelijke kennis. Zo heeft het ruim dertig jaar ervaring binnen de ict-markt; consultants die zelf meer dan twintig jaar werkervaring hebben in het bedrijfsleven. Bij iedere vacature staat de driehoek kennis, kunde en persoonlijkheid centraal. Haselhoff Groep is lid van een van de grootste internationale executive search netwerken ter wereld: Praxi Alliance.

De consultant houdt kandidaten op de hoogte van de stand van zaken. Hierin staat persoonlijk contact centraal. Daarnaast wordt dit proces door deskundigen begeleid, waarmee Haselhoff Groep zich volgens eigen zeggen onderscheid van cv-schuivers. Kandidaten worden persoonlijk gesproken door consultants met een ruime kennis en ervaring als recruiter, maar ook in het vakgebied. Ieder traject wordt afgesloten met een uniek stuk, namelijk drie onboarding coach sessies.

Terug naar de overige genomineerden
Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-06-12T09:31:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.