House of Bèta scoort nominatie met dataspecialisten

Computable Awards 2019

Juichen

House of Bèta helpt bèta’s zich verder te ontwikkelen. Het is ontstaan uit de twee bèta units van Talent&Pro en bestaat momenteel uit tweehonderd professionals. Het label House of Bèta richt zich richt op hbo en wo afgestudeerde bèta’s, die opgeleid en intensief begeleid worden tot vakvolwassen professionals. House of Bèta vult rollen in binnen het werkveld van data-analyse, data-science, business-analyse en testen maar ook functioneel- en applicatiebeheer en rollen binnen het actuariaat en riskdomein. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2019 reden om House of Bèta te nomineren in de categorie Detachering- & Recruitmentspecialist van het Jaar.

In alle sectoren zijn dataspecialisten in toenemende mate nodig. Of dit nu in logistiek, retail, telecom, bij overheden of in financiële dienstverlening is. House of Bèta biedt iedere bèta-medewerker de mogelijkheid om zich te ontwikkelen op een steeds hoger niveau met onder andere masteropleidingen op het gebied van artificial intelligence, data science en data analytics. Door het uitgebreide opleidings- en ontwikkeltraject zet House of Bèta goed opgeleide en gekwalificeerde dataspecialisten in bij opdrachtgevers in functies als data scientist, data analist, data developer of informatieanalist. Door het aanbieden van deze ontwikkelingsmogelijkheden slaat het de brug tussen bèta’s en het bedrijfsleven

Ontwikkeling is waar House of Bèta in gelooft. Door het continu investeren in het ontwikkelen van de medewerkers middels opleidingen en permanente coaching van een people manager, heeft het zeer gemotiveerde mensen beschikbaar, die met hun technische bagage en kunde vooroplopen in de markt. Daarnaast werkt House of Bèta met een zeer warm netwerk van hooggespecialiseerde zzp’ers. Met deze community biedt het een antwoord op alle capaciteitsvraagstukken, zowel op tijdelijke als vaste basis.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-06-12T09:31:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.