Imbri scoort met resource- en contractproces

Computable Awards 2019

Juichen

Imbri faciliteert sinds 2012 voor zijn opdrachtgevers het gehele resource- en contractproces van it’ers uit binnen- en buitenland, waarbij Imbri zich voornamelijk richt op de waardeketen rondom mens en gezondheid. Middels hechte samenwerkingsverbanden waar vertrouwen en kennis centraal staat, kan Imbri zijn diensten succesvol aanbieden bij opdrachtgevers. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2019 reden om Imbri te nomineren in de categorie Detachering- & Recruitmentspecialist van het Jaar.

Professionals van Imbri zorgen voor de juiste match in kennis, karakter en cultuur. De samenwerking stopt niet bij de eerste match, het bedrijf doet zijn uiterste best om ervoor te zorgen dat specialisten ook naar volle tevredenheid hun werkzaamheden verrichten. Het streeft daarbij naar de opbouw van een langdurige relatie met beide partijen. Het onderscheidend vermogen van Imbri zit in de samenwerking met zusterondernemingen alsmede het grote netwerk dat het door de jaren heen heeft weten op te bouwen. Door deze combinatie kan Imbri zijn profielen scherp inkopen.

Imbri is onderdeel van adviesorganisatie Sforza en is daardoor in de gelegenheid om de expertise van de verschillende zusterondernemingen aan te bieden bij zijn opdrachtgevers. Daarnaast beschikt Imbri over een groot netwerk van zzp it-professionals met expertise en ervaring op alle functieniveaus en op vrijwel alle vakgebieden binnen de informatietechnologie. De korte lijnen en de flexibele aanpak van Imbri zorgen ervoor dat er snel geschakeld kan worden en opdrachtgevers op korte termijn van de juiste professionals worden voorzien. Tevens zorgt Imbri voor de begeleiding van it-professionals en staat het ieder moment van de dag klaar om hen te voorzien van advies.

Terug naar de overige genomineerden
Dit artikel delen:


Partners 2023 

Diamond

Gold

Silver

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-06-12T09:31:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.