Seven Stars scoort met groei en tweede kantoor

Computable Awards 2019

Seven Stars is sinds 2005 actief in de it-markt. Alleen en uitsluitend it. In maart 2018 opende het een tweede vestiging op de Zuidas in Amsterdam. Met deze nieuwe vestiging wil het de ambitieuze groeiplannen verwezenlijken en nieuwe opdrachtgevers bedienen in het westelijke deel van het land. Sinds januari dit jaar is commercieel manager Jasper Alkema aangetrokken die deze vestiging voor West-Nederland gaat leiden. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2019 reden om Seven Stars te nomineren in de categorie Detachering- & Recruitmentspecialist van het Jaar.

Als managed service provider is Seven Stars actief in detachering, werving en selectie, payrolling en contractmanagement. Bij Seven Stars staan resultaat en perfecte matches centraal. Opdrachtgevers krijgen binnen 48 uur wat ze zoeken. De professionals die worden voorgesteld, hebben naast de juiste kennis en ervaring ook de juiste soft skills.

Dagelijks werkt Seven Stars met meer dan 350 it-professionals aan innovatieve projecten. Het bedrijf is in handen van het zittende management, zonder externe investeerders, en de omzet over 2017 was 34,5 miljoen euro. Seven Stars wist de afgelopen jaren met minimaal 20 procent te groeien en ontving in november voor het vierde jaar op rij de FD gazellen award.

Terug naar de overige genomineerden
Dit artikel delen:


Partners 2023 

Diamond

Gold

Silver

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-06-12T09:31:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.