Secrid automatiseert gehele productieproces in apps

Genomineerd grootzakelijk project voor Computable Awards 2019

Dit artikel delen:
Gert-Jo van der Heijden

Jurylid Gert-Jo van der Heijden

Een niet al te lange voorbereidingstijd kan heel goed gecompenseerd worden door een ijzersterk project. Het digitaliseren van het productieproces bij Secrid, in samenwerking met AppVenture Group en Appronto met Cloud Connectors, Dell Boomi en het Mendix-platform is het bewijs hiervan. De jury van de Computable Awards 2019 in de categorie ICT-project van het Jaar in het Grootbedrijf nomineert daarom het project ‘Automatiseren gehele productieproces’.

Secrid is de administratieve verwerking van zijn gehele productieproces gaan automatiseren met behulp van Dell Boomi en Mendix. Dit omvangrijke project is een van de twee strategische operationele projecten welke dit jaar bij Secrid lopen in samenwerking met AppVenture Group. Appronto realiseert de applicatie middels het Mendix low-code platform. Cloud Connectors zet, behalve Boomi-integratie, ook Boomi Master Data Hub in. Deze next generation oplossing gaat ervoor zorgen dat op een slimmere manier data gesynchroniseerd kan worden. Voordelen: betere datakwaliteit, minder netwerkverkeer en veel betere schaalbaarheid.

Juryoordeel

Al in de eerste beoordeling viel het de jury van de Computable Awards 2019 in de categorie ICT-project van het Jaar in het Grootbedrijf deze applicatie met apps ten behoeven van de gebruikers op door de eenvoud. Tijdens de presentatie is er veel aandacht besteed aan de behoefte van het stroomlijnen van het productieproces. Dit is niet vernieuwend, echter wel de manier waarop de procesflow wordt afgehandeld in de apps. Dit maakt het zodanig efficiënt en effectief dat het uitblinkt in zijn eenvoud. De combinatie van procesinput, verwerking, output en beheersbaarheid is innovatief en werd door de jury hoog gewaardeerd. De jury van de Computable Awards 2019 nomineert daarom graag Secrid in de categorie ICT-project van het Jaar in het Grootbedrijf.

Terug naar de genomineerden

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-06-17T11:59:00.000Z Gert-Jo van der Heijden
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.